Bitcoin kunne ødelægge $ 864.000 i 2024, ifølge Crypto Analyst PlanB

Kryptoanalytiker PlanB siger, at Bitcoin kan formørke forudsigelsen af hans kontroversielle stock-to-flow-model (S2F) og meteorisk stige til $ 864.000 på fire år.

I et interview med kryptovaluta podcaster Peter McCormack siger den kvantitative analytiker , at han faktisk lavede en konservativ indsats, da han forudsagde, at BTC ville ramme $ 288.000

”Jeg bruger $ 288.000 som en gennemsnitlig værdi. $ 100.000 ville også være meget rart. Men hvis du bare følger matematikken, hvis du bare følger dataene, og jeg mener ikke tidsseriemodellen. Så vi ser ikke kun på Bitcoin Code. Vi kigger på guld, sølv, diamanter, fast ejendom, alt det der. Det er $ 288.000. Det er en gennemsnitlig værdi.

Det kunne overskydes, som tre gange, ligesom det gjorde de sidste faser. Jeg vil ikke nævne nummeret. Jeg prøver at være konservativ hele tiden. Men lad os sige en 2x eller en 3x fra de $ 288.000, og så går det selvfølgelig ned igen. ”

PlanB fremhæver også betydningen af at få et børsnoteret selskab til at købe hundrede millioner dollars i BTC som en sikring mod inflation

”Jeg bemærkede, at mange mennesker ikke så vigtigheden af, hvad MicroStrategy gjorde, men fordi det er et børsnoteret selskab, betyder det, at folk kan placere Bitcoin eller godt [få] Bitcoin-eksponering i deres pensionsfonde. De kunne bare ringe til deres mægler, og de kan ikke sige ‚Nå, skaff mig noget Bitcoin i min pensionskasse.‘ Men de kan sige, ‚Få mig disse og disse og disse virksomheder. Jeg vil have dem i min pensionsordning. ‚ På den måde kunne du se MicroStrategy som en ETF. ”

I mellemtiden forbliver kryptoanalytikeren sikker på sin S2F-model og understreger, at den indtil videre følger scriptet. PlanB bemærker også, at kongekryptoen begynder at vække interesse for store pengespillere alvorligt.

„Vi ser nu træk fra kunder, fra folk, der går til Fidelity og alle de store aktører og beder om Bitcoin i deres pensionsfond.“